Place card Retro chic
  • Place card Retro chic

Place card Retro chic

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Retro chic prezinta un design grafic simplist, in nuante pastel, avand un fundal floral completat de un chenar special incadrat pentru numele invitatilor. Place cardul prezinta si un buzunar interior lipit la ambele laturi, astfel incat indeplineste si rolul de plic pentru bani.

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Retro chic prezinta un design grafic simplist, in nuante pastel, avand un fundal floral completat de un chenar special incadrat pentru numele invitatilor. Place cardul prezinta si un buzunar interior lipit la ambele capete, astfel incat indeplineste si rolul de plic pentru bani. Place cardul este realizat dintr-o coperta speciala sidefata.

Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm.

Pentru a va putea convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta MCN2
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa