Place card nunta Momente speciale
  • Place card nunta Momente speciale

Place card nunta Momente speciale

3,20 lei

cu TVA

Place cardul pentru nunta Momente speciale prezinta un design elegant, compact si extrem de simplu, atent controlat si sofisticat in acelasi timp. Realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, place cardul prezinta si un buzunar interior, avand posibilitatea de a fi integrat in decorul salii de evenimente si pe post de plic pentru bani. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul pentru nunta Momente speciale prezinta un design elegant, compact si extrem de simplu, atent controlat si sofisticat in acelasi timp. Realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, place cardul prezinta si un buzunar interior lipit in ambele laturi, avand posibilitatea de a fi integrat in decorul salii de evenimente si pe post de plic pentru bani. 

Conceput in jurul unei cromatici clasice, respectiv fundalul alb si elementele grafice si fontul artistic de culoare gri inchis, place cardul prezinta dimensiunile de aproximativ 19 x 9,5 cm. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

De asemenea, place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta M203
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa