Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Place card nunta Momente speciale
   Place card nunta Momente speciale

   Place card nunta Momente speciale

   Review  (0)
   3,20 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Place cardul pentru nunta Momente speciale prezinta un design elegant, compact si extrem de simplu, atent controlat si sofisticat in acelasi timp. Realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, place cardul prezinta si un buzunar interior, avand posibilitatea de a fi integrat in decorul salii de evenimente si pe post de plic pentru bani. 

   Quantity :
   19830 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Place cardul pentru nunta Momente speciale prezinta un design elegant, compact si extrem de simplu, atent controlat si sofisticat in acelasi timp. Realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, place cardul prezinta si un buzunar interior lipit in ambele laturi, avand posibilitatea de a fi integrat in decorul salii de evenimente si pe post de plic pentru bani. 

   Conceput in jurul unei cromatici clasice, respectiv fundalul alb si elementele grafice si fontul artistic de culoare gri inchis, place cardul prezinta dimensiunile de aproximativ 19 x 9,5 cm. 

   Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

   Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

   De asemenea, place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

   Altfeldeinvitatii
   M203

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Place card nunta Momente speciale

   S-ar putea sa-ti placa

   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

   Place card nunta Momente speciale

   Place card nunta Momente speciale

   3,20 lei