Place card Destine legate
  • Place card Destine legate

Place card Destine legate

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Destine legate prezinta un design usor rustic, elegant si rafinat, fiind realizat din materiale premium de cea mai buna calitate. Coperta speciala ce se pliaza in doua prezinta si un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani, completand astfel si decorul salii de evenimente.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Destine legate prezinta un design usor rustic, in culori usor galbui, elegant si rafinat, fiind realizat din materiale premium de cea mai buna calitate. 

Place cardul prezinta pe partea din fata numele mirilor si urarea pentru invitati, alaturi de un mic ornament special de culoare neagra, creand un contrast puternic. La interior, place cardul are un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani. 

Ca dimensiuni, place cardul are aproximativ 9,5 x 19,5 cm.

Place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra, culoarea cartonului utilizat sau materialele folosite fiind adaptate pentru a fi usor de integrat in decorul oricarei sali de evenimente. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M021
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa