Nou Place card Destine legate Mărește

Place card Destine legate

New product

Place cardul Destine legate prezinta un design usor rustic, elegant si rafinat, fiind realizat din materiale premium de cea mai buna calitate. Coperta speciala ce se pliaza in doua prezinta si un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani, completand astfel si decorul salii de evenimente.

Mai multe detalii

2,30 LEI

Mai multe informatii

Place cardul Destine legate prezinta un design usor rustic, in culori usor galbui, elegant si rafinat, fiind realizat din materiale premium de cea mai buna calitate. 

Place cardul prezinta pe partea din fata numele mirilor si urarea pentru invitati, alaturi de un mic ornament special de culoare neagra, creand un contrast puternic. La interior, place cardul are un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani. 

Ca dimensiuni, place cardul are aproximativ 9,5 x 19,5 cm.

Place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra, culoarea cartonului utilizat sau materialele folosite fiind adaptate pentru a fi usor de integrat in decorul oricarei sali de evenimente. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: