Place card Sigiliul timpului

New product

Place cardul Sigiliul timpului este unul aparte, cu un design inedit, elegant si extrem de rafinat. Disponibil in doua variante de culoare, argintiu si marsala, acesta prezinta un buzunar interior lipit la ambele capete, avand astfel si rolul de plic pentru bani. Coperta este una deosebita, avand un insert cu aspect usor transparent sustinut de un sigiliu din ceara cu model floral.

Mai multe detalii

4,50 LEI

Mai multe informatii

Place cardul Sigiliul timpului este unul aparte, cu un design inedit, elegant si extrem de rafinat. Disponibil in doua variante de culoare, argintiu si marsala, acesta prezinta un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani.

Coperta este una deosebita, avand un insert cu aspect usor transparent, realizat din hartie de calc, fiind sustinut de un sigiliu din ceara cu model floral de culoarea cuprului. 

Modelul este foarte usor de integrat in cadul petrecerilor distinse, culoarea cartonului, a stampilei sau alte accesorii fiind modificate in functie de dorintele si asteptarile dumneavoastra.

Ca dimensiuni, place cardul prezinta aproximativ 9,5 x 19,5 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: