Place card Serenitate transparenta

New product

Place cardul Serenitate transparenta este unul extrem de simplist si elegant la nivel grafic, fiind conceput in jurul unor elemente decorative florale de culoarea bronzului. Disponibil in doua variante in functie de materialul utilizat, carton special sau transparent, place cardul are rolul a completa decorul salii de evenimente, fiind folosit si ca plic pentru bani. 

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Place cardul Serenitate transparenta este unul deosebit de simplu si special, cu un design rafinat si o combinatie placuta de culori, bronz si negru. Disponibil in doua variante, realizat din carton special crem mat sau transparent, realizat din hartie de calc, place cardul prezinta un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani.

Ca dimensiuni, place cardurile prezinta aproximativ 9,5 x 20 cm.

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor dumneavoastra. Culoarea sau materialul folosit poate fi adaptat astfel incat acesta sa se potriveasca in cadrul decorului salii de evenimente. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

De asemenea, place cardurile au seturi coordonate de papetarie. Pentru a comanda se adauga in cos fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: