Place card Serenitate transparenta carton special
  • Place card Serenitate transparenta carton special

Place card Serenitate transparenta

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Serenitate transparenta este unul extrem de simplist si elegant la nivel grafic, fiind conceput in jurul unor elemente decorative florale de culoarea bronzului. Disponibil in doua variante in functie de materialul utilizat, carton special sau transparent, place cardul are rolul a completa decorul salii de evenimente, fiind folosit si ca plic pentru bani. 

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Serenitate transparenta este unul deosebit de simplu si special, cu un design rafinat si o combinatie placuta de culori, bronz si negru. Disponibil in doua variante, realizat din carton special crem mat sau transparent, realizat din hartie de calc, place cardul prezinta un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani.

Ca dimensiuni, place cardurile prezinta aproximativ 9,5 x 20 cm.

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor dumneavoastra. Culoarea sau materialul folosit poate fi adaptat astfel incat acesta sa se potriveasca in cadrul decorului salii de evenimente. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

De asemenea, place cardurile au seturi coordonate de papetarie. Pentru a comanda se adauga in cos fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M211
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa