Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Place card Natura Verde
   Place card Natura Verde

   Place card Natura Verde

   Review  (0)
   3,20 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Place cardul pentru nunta Natura Verde este unul foarte special, modelul fiind unul usor exotic, datorita frunzei de monstera imprimate pe copeta. Place cardul este realizat din materiale premium si prezinta un buzunar interior lipit la ambele capete, astfel incat indeplineste si rolul de plic pentru bani. 

   Quantity :
   20000 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Place cardul Natura Verde este creionat in jurul formei deosebite a frunzei de monstera. Pentru un plus de contrast, nuantele de verde ale frunzei exotice sunt domolite de fundalul alb, iar numele mirilor sunt accentuate de nuante aurii. 

   Place cardul este pliat in doua, prezinta pe spate un mesaj imprimat pentru cei invitati, iar la interior are un buzunar interior lipit la ambele capete astfel incat indeplineste si rolul de plic pentru bani. Place cardul este disponibil in doua variante in functie de cartonul folosit.

   Ca dimensiuni, place cardul are aproximativ 9,5 x 20 cm.

   Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra. Culoarea folosita, fontul sau alte detalii pot fi modificate la cerere. 

   De asemenea, va putem pune la dispozitie si o mostra gratuita a produsului.

   Place cardul are un set coordonat de papetarie. Pentru a comanda se adauga fiecare accesoriu de papetarie in parte in cosul de cumparaturi, in cantitatile necesare pentru eveniment. 

   Altfeldeinvitatii
   M212

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Place card Natura Verde

   S-ar putea sa-ti placa

   Place card Natura Verde

   Place card Natura Verde

   3,20 lei