Place card Natura Verde
  • Place card Natura Verde

Place card Natura Verde

3,20 lei

cu TVA

Place cardul pentru nunta Natura Verde este unul foarte special, modelul fiind unul usor exotic, datorita frunzei de monstera imprimate pe copeta. Place cardul este realizat din materiale premium si prezinta un buzunar interior lipit la ambele capete, astfel incat indeplineste si rolul de plic pentru bani. 

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Natura Verde este creionat in jurul formei deosebite a frunzei de monstera. Pentru un plus de contrast, nuantele de verde ale frunzei exotice sunt domolite de fundalul alb, iar numele mirilor sunt accentuate de nuante aurii. 

Place cardul este pliat in doua, prezinta pe spate un mesaj imprimat pentru cei invitati, iar la interior are un buzunar interior lipit la ambele capete astfel incat indeplineste si rolul de plic pentru bani. Place cardul este disponibil in doua variante in functie de cartonul folosit.

Ca dimensiuni, place cardul are aproximativ 9,5 x 20 cm.

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra. Culoarea folosita, fontul sau alte detalii pot fi modificate la cerere. 

De asemenea, va putem pune la dispozitie si o mostra gratuita a produsului.

Place cardul are un set coordonat de papetarie. Pentru a comanda se adauga fiecare accesoriu de papetarie in parte in cosul de cumparaturi, in cantitatile necesare pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M212
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa