Place card nunta Art Nouveau

4,90 lei

cu TVA

Place cardul sau plicul de bani Art Nouveau este unul special, cu o grafica moderna si deosebita. Modelul este realizat dintr-o coperta de calitate premium si este prevazut cu un buzunar interior lipit la ambele capete. Ca detalii, acesta are elementele grafice si textul in relief, intr-o nuanta stralucitoare, aurie, data de folia metalizata folosita. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul sau plicul de bani Art Nouveau este realizat dintr-o coperta de calitate premium si este prevazut cu un buzunar interior lipit la ambele capete. Modelul are elementele grafice si textul in relief, intr-o nuanta stralucitoare, aurie. Place cardul Art Nouveau se potriveste unui decor modern, spectaculos. 

Ca dimensiuni, place cardul are aproximativ 19 x 9 cm, atunci cand este pliat. 

Modelul are un set coordonat de papetarie. Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra. Paleta coloristica, tipul de font utilizat sau alte detalii pot fi modificate la cerere. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem trimite la cerere o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

Altfeldeinvitatii
Referinta M213
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa