Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Place card nunta Art Nouveau
   Place card nunta Art Nouveau

   Place card nunta Art Nouveau

   Review  (0)
   4,90 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Place cardul sau plicul de bani Art Nouveau este unul special, cu o grafica moderna si deosebita. Modelul este realizat dintr-o coperta de calitate premium si este prevazut cu un buzunar interior lipit la ambele capete. Ca detalii, acesta are elementele grafice si textul in relief, intr-o nuanta stralucitoare, aurie, data de folia metalizata folosita. 

   Quantity :
   9948 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Place cardul sau plicul de bani Art Nouveau este realizat dintr-o coperta de calitate premium si este prevazut cu un buzunar interior lipit la ambele capete. Modelul are elementele grafice si textul in relief, intr-o nuanta stralucitoare, aurie. Place cardul Art Nouveau se potriveste unui decor modern, spectaculos. 

   Ca dimensiuni, place cardul are aproximativ 19 x 9 cm, atunci cand este pliat. 

   Modelul are un set coordonat de papetarie. Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

   Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra. Paleta coloristica, tipul de font utilizat sau alte detalii pot fi modificate la cerere. 

   Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem trimite la cerere o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

   Altfeldeinvitatii
   M213

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Place card nunta Art Nouveau

   S-ar putea sa-ti placa

   Place card nunta Art Nouveau

   Place card nunta Art Nouveau

   4,90 lei