Plic bani Fara ezitare
  • Plic bani Fara ezitare

Place card Fara ezitare

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Fara ezitare se prezinta sub forma unei coperti speciale ce se pliaza in doua si prezinta un buzunar interior lipit la ambele capete. Modelul diafan si minimalist lasa sa se evidentieze detaliile grafice precum: numele mirilor, data evenimentului, precum si urarea, alaturi de spatiul destinat scrierii numelor celor invitati. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul pentru nunta Fara ezitare este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, iar designul este unul rafinat si minimalist. Totusi, detaliile fine date de nuanta maro-aurie si micile detalii cu frunze ofera un farmec aparte modelului. 

Modelul poate fi integrat cu succes in decorul oricarei sali de petrecere, tocmai datorita elegantei si simplitatii grafice, iar faptul ca prezinta un buzunar interior il face potrivit pentru a juca rolul de plic pentru bani. 

Pe coperta avem imprimate si numele mirilor, precum si data evenimentului, alaturi de urarea pentru invitati si spatiul destinat numelor acestora.

Ca dimensiuni, meniul are aproximativ 19 x 9,5 cm, atunci cand este pliat.

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra. Culoarea panglicilor sau alte detalii pot fi modificate la cererea dumneavoastra.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Altfeldeinvitatii
Referinta M035
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa