Place card Amintiri dulci Mărește

Place card Amintiri dulci

New product

Plicul de bani Amintiri dulci prezinta un design elegant, in care notele muzicale si cununa de flori infrumuseteaza modelul. Realizat pe o coperta speciala sidefata, place cardul Amintiri dulci prezinta un model primavaratic, romantic, foarte usor de integrat in decorul salii de evenimente.

Mai multe detalii

2,30 LEI

Mai multe informatii

Plicul de bani Amintiri dulci prezinta un fundal cu note muzicale si o cununa cu flori marunte ce incadreaza numele mirilor.

Modelul se integreaza foarte bine in cadrul petrecerilor organizate in sezonul cald, avand un usor aspect primavaratic, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, indeplinind si rolul de plic de bani.

Dimensiunile place cardului Amintiri dulci sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm, completand decorul salii de evenimente intr-un mod unic, simplist, plin de eleganta.

Numarul de masa Amintiri dulci are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: