Place-card plic de bani M026 Univers Lila

M026

New product

Plicurile de bani M026 fac parte din setul coordonat Univers lila, ce contine invitatie, plic de bani, meniu si numar de masa. Pot fi realizate la cerere si alte articole cu acelasi design si schema coloristica: mini-carduri de confirmare, carduri de multumire, marturii semn de carte, etichete de vin etc. Modelul univers lila are o coperta lila si accente grafice mov inchis si verzi.

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Plicurile de bani M026 fac parte din setul coordonat de nunta Univers lila, ce contine invitatie, plic de bani, meniu si numar de masa. Pot fi realizate la cerere si alte articoole cu acelasi design si schema coloristica: mini-carduri de confirmare, carduri de multumire, marturii semn de carte, etichete de vin etc. Modelul univers lila are o coperta lila si accente grafice mov inchis si verzi.

Dimensiunea plicului, atunci cand este pliat este de aproximativ 10 x 20 cm.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: