Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set complet Botez Royal
  Set complet Botez Royal

  Set complet Botez Royal

  Reviews  (1)
  14,60 lei

  In loc de 14,60 lei

  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul de papetarie de botez Royal este un pachet complet care include tot ce aveti nevoie pentru a organiza un eveniment de botez de vis. Setul complet de papetarie botez Royal include o invitatie de botez, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate. Toate accesoriile de papetarie sunt realizate din cartoane speciale premium.

  Design-ul elegant si sofisticat al acestor produse include un bebelus cu o coroana regala pe cap, care adauga o nota de noblețe si lux la evenimentul dumneavoastra. Invitatiile vor fi personalizate cu detaliile evenimentului, iar place card-urile, meniurile si numarul de masa vor fi personalizate cu detaliile necesare.

  Acest pachet contine

  Quantity :
  1000 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Acest set are un bun raport calitate-pret, si va ajuta sa economisiti timp si energie in organizarea evenimentului dumneavoastra, in acelasi timp asigurandu-va ca totul arata perfect si ca se potriveste cu tematica botezului aleasa. 

  Putem realiza si alte accesorii prezente pe site-ul nostru cu aceasi tematica. De exemplu: lista de invitati, etichete marturii, cutiute, etichete sticle de vin, semne de carte, sageata spre eveniment, etc.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita pentru a vedea calitatea materialelor folosite.

  Altfeldeinvitatii
  SCIB23

  Referinte specifice

  Alina M.2024-03-15
  Peste asteptari

  Am comandat invitatii, marturii si cateva elemente decorative. Am fost impresionata atat de calitatea produselor, cat si de profesionalismul angajatilor. Totul a fost peste asteptari! Felicutari! V-am recomandat tuturor

   Write your review
   Set complet Botez Royal

   S-ar putea sa-ti placa

   Set complet Botez Royal

   Set complet Botez Royal

   14,60 lei

   In loc de 14,60 lei