• Pachet
Set complet botez Caluti
  • Set complet botez Caluti
  • Set complet botez Caluti

Set complet botez Carusel

50,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie botez include 5 invitatii de botez, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa. Setul complet de papetarie pentru botez Caluti prezinta un design elegant si jucaus, conturat in jurul unor nuante placute de roz sau albastru, avand ca simbol central un carusel cu aspect de glitter auriu. In completare, modelul grafic prezinta si cateva flori viu colorate, modelul setului fiind ideal pentru petrecerile de botez destinate fetitelor sau baieteilor. 

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Setul complet de papetarie pentru botez Caluti prezinta un design elegant si jucaus, conturat in jurul unor nuante placute de roz sau albastru, avand ca simbol central un carusel cu aspect de glitter auriu. In completare, modelul grafic prezinta si cateva flori viu colorate, modelul setului fiind ideal pentru petrecerile de botez destinate fetitelor sau baieteilor.

Setul complet cuprinde: invitatie de botez, meniu, numar de masa si place card. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC208
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa