Meniu botez Lacul lebedelor
  • Meniu botez Lacul lebedelor
  • Meniu botez Lacul lebedelor

Meniu botez Lacul lebedelor

4,50 lei

cu TVA

Meniul Lacul lebedelor, special conceput pentru o petrecere de botez este realizat dintr-o coperta speciala de cea mai buna calitate, fiind printata fata-verso. Meniurile au rolul de a completa intr-un mod desavarsit decorul salii de evenimente oferind un cadru perfect pentru organizarea petrecerii in jurul unei tematici. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Meniul pentru botez Lacul lebedelor este realizat dintr-o coperta speciala sidefata, printata fata-verso. Modelul are ca element grafic central o lebada gratioasa, cu o coroana aurie pe crestet. 

Cromatica speciala, respectiv nuantele de roz pudrat in combinatie cu elementele grafice aurii ofera o imagine de poveste, ideala pentru petrecerile date in cinstea micilor printese. Pe coperta meniului pot fi regasite si numele copilului, alaturi de data evenimentului, in timp ce la interior  categoriile principale ale meniului sunt evidentiate de un font special in nuante de auriu, textul propriu-zis fiind in nuante contrastante de maro. 

Ca dimensiuni, meniul are aproximativ 12 x 20 cm. 

Meniul are un set coordonat de papetarie, astfel ca puteti comanda invitatii de botez, place carduri sau numere de masa cu acelasi design grafic. 

Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor folosite va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Altfeldeinvitatii
Referinta AF213
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa