Place card botez Lacul lebedelor
  • Place card botez Lacul lebedelor

Place card botez Lacul lebedelor

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Lacul lebedelor este unul special, cu un design grafic aparte, insufletind gratia unei lebede albe ce poarta o coroana aurie pe cap. Modelul este special conceput pentru petrecerile de botez date in cinstea unei fetite. Place cardul este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, avand un buzunar interior lipit la ambele capete, avand rolul de plic pentru bani.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Realizat dintr-o coperta speciala sidefata sau la alegere, dintr-un carton special de 280g, place cardul este conceput in jurul unor nuante placute de roz pudrat si auriu. Modelul grafic este unul special, fiind foarte potrivit pentru a fi integrat inclusiv in cadrul petrecerilor cu tematica basm sau castel. 

Place cardul are un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani. 

Ca dimensiuni, place cardul are aproximativ 19,5 x 9,5 cm. 

Modelul vine cu numele copilului si data evenimentului imprimate, alaturi de o urare pentru invitati, dar si de un spatiu special prevazut pentru completarea manuala, sau la cerere, cu numele invitatilor. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor folosite va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Place cardul are un set coordonat de papetarie, astfel ca puteti comanda fiecare accesoriu de papetarie din set in mod individual, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta MF213
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa