• Pachet
Set complet botez Lacul lebedelor
  • Set complet botez Lacul lebedelor

Set complet botez Lacul lebedelor

52,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie botez include 5 invitatii de botez, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa. Setul complet de papetarie pentru botez Lacul lebedelor este unul deosebit de special si plin de semnificatii, fiind excelent pentru a completa decorul unei petreceri cu tematica basm sau castel. Simbolul central al setului este insufletit prin prezenta unei lebede albe cu o coronita aurita pe crestet. Modelul este conceput in jurul unor nuante de roz pudrat si auriu.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Modelul special al setului complet de botez Lacul lebedelor este conturat in jurul unui model grafic special si inedit cu o lebada alba ce poarta o micuta coroana aurie pe crestet. Conturat in jurul unor nuante placute de roz pudrat si auriu, modelul este ideal pentru a fi integrat in cadrul unoe petreceri de botez date in cinstea micilor printese. 

Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, setul complet este alcatuit din invitatia de botez, meniu, numar de masa si place card, fiecare dintre acestea oferind o imagine completa si desavarsita decorului creat pentru sala de evenimente. 

Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor folosite va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Modelul setului poate fi personalizat in functie de dorintele si preferintele dumneavoastra, culorile utilizate, tipul de font, dimensiunile sau alte specificatii fiind modificate la cerere. 

Altfeldeinvitatii
Referinta SCF213
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa