Meniu botez Spargatorul de nuci
  • Meniu botez Spargatorul de nuci

Meniu botez Spargatorul de nuci

4,50 lei

cu TVA

Meniul pentru botez Spargatorul de nuci prezinta o simbioza perfecta intre naturalete, simplitate si calitate. Realizat din materiale premium de o calitate superioara, meniul este printat fata-verso si este ideal pentru petrecerile de botez ale micilor soldatei. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cu un fundal special usor vintage, precum si o imbinare armonioasa a celorlalte nuante, coperta meniului este insufletita de un calut de lemn si de un spargator de nuci in forma de soldatel. La interior, un chenar decorativ extrem de simplu incadreaza textul meniului.

Ca dimensiuni, meniul prezinta aproximativ 19,5 x 12 cm. 

Modelul poate fi personalizat astfel incat acesta sa corespunda in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra. Paleta coloristica poate fi adaptata pentru a face modelul extrem de potrivit decorului salii de evenimente. 

Meniul are un set coordonat de papetarie, astfel ca pentru a comanda produsele din aceeasi gama nu trebuie decat sa adaugati in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor va putem pune la dispozitie o mostra fizica gratuita. 

Altfeldeinvitatii
Referinta A214
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa