Place card botez Spargatorul de nuci
  • Place card botez Spargatorul de nuci

Place card botez Spargatorul de nuci

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Spargatorul de nuci este unul special si util fiind realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua. Avand la interior un buzunar lipit la ambele capete, acesta indeplineste astfel si rolul de plic pentru bani. Modelul grafic este unul ideal pentru petrecerile de botez date in cinstea micilor soldatei. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cu un model grafic plin de semnificatii, dar cu o paleta coloristica discreta, modelul place cardului este foarte usor de integrat in decorul si tematica oricarei sali de petreceri. 

Place cardul are un chenar decorativ care accentueaza marginile, precum si un medalion oval ce inconjoara numele copilului. Pentru un plus de gingasie si un farmec special, dar si pentru a exista o concordanta intre place card si celelalte accesorii de papetarie, la nivel grafic ne bucuram de prezenta unui spargator de nuci in forma de soldatel, precum si o toba colorata. 

Place cardul are un set coordonat de papetarie. Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Daca nuantele place cardului nu se potrivesc decorului salii de evenimente puteti alege sa personalizati modelul, culorile folosite, tipul de font utilizat sau alte detalii fiind modificate la cerere. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M214
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa