Numar de masa botez Spargatorul de nuci
  • Numar de masa botez Spargatorul de nuci

Numar de masa botez Spargatorul de nuci

3,20 lei

cu TVA

Numarul de masa pentru botez Spargatorul de nuci este unul deosebit de practic si special, cu un design simplu si de efect. Modelul poate fi integrat cu succes in decorul oricarei sali de petreceri pentru micii soldatei. Fundalul simplu si usor vintage este pus in evidenta de nuantele folosite pentru font si micuta toba in partea de jos a numarului. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa pentru botez Spargatorul de nuci este unul elegant si simplu. Fundalul in nuante de crem cu o patina usor vintage reuseste sa evidentieze celelalte elemente grafice decorative precum chenarul sau micuta toba de culoare verde.

Numarul de masa este realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua si are rolul de a facilita procedura de repartizare a invitatilor la mese. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor folosite va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Numarul de masa are un set coordonat de papetarie, astfel incat puteti comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte din setul coordonat, adaugand in cosul de cumparaturi cantitatile dorite din fiecare produs. 

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda gusturilor, preferintelor si nevoilor dumneavoastra, culorile, tipul de font utilizat sau alte detalii fiind modificate la cererea dumneavoastra. 

Altfeldeinvitatii
Referinta N214
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa