• Pachet
Set complet botez Spargatorul de nuci
  • Set complet botez Spargatorul de nuci

Set complet botez Spargatorul de nuci

55,20 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie botez include 5 invitatii de botez, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa. Setul complet de papetarie pentru botez Spargatorul de nuci este unul ideal pentru o petrecere plina de farmec, discreta si in acelasi timp unica. Modelul are in vedere o grafica simpla, respectiv fundalul de inspiratie vintage si cateva elemente decorative sugestive, ce integreaza setul intr-o poveste emblematica pentru micii soldatei. 

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Setul complet de papetarie pentru botez Spargatorul de nuci este realizat din materiale premium de o calitate superioara, avand un design unic si special, integrand elemente specifice copilariei. Alcatuit din invitatie de botez, numar de masa, meniuri si place carduri, setul complet are rolul de a completa decorul salii de petreceri, ofera o tematica evenimentului si creeaza o poveste in jurul intregii seri. 

Setul complet poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra, culorile utilizate, panglicile, tipul de font utilizat fiind modificate la cererea dumneavaostra.

Pentru a va convinge de calitatea materialelor utilizate va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC214
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa