• Nou
  • Pachet
Set nunta Retro Game
  • Set nunta Retro Game

Set nunta Retro Game

12,60 lei

cu TVA

Setul nostru nunta Retro Game include o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate. Setul este perfect pentru tinerii informaticieni care doresc sa aduca un pic din nostalgia jocurilor retro in ziua lor de nunta. Cu design-ul retro al jocurilor clasice veti impresiona invitatii dumneavoastra. Fiecare invitatie este imprimata pe hartie premium si vine cu un plic special. Setul va oferi un aspect unic si interesant la masa dumneavoastra. Acest set de nunta Retro Game este perfect pentru a aduce un strop de amintiri din copilarie in ziua dumneavoastra speciala.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Setul nostru nunta Retro Game este perfect pentru tinerii informaticieni care doresc sa aduca un pic de nostalgia jocurilor retro in ziua lor de nunta. Acest set include 5 invitatii de nunta unice, cu design-ul retro al jocurilor clasice, care vor impresiona invitatii dumneavoastra. Fiecare invitatie este imprimata pe hartie premium si vine cu un plic special.

Setul include, de asemenea, 5 plicuri de bani cu aceeasi tema retro, perfecte pentru a strange darurile pentru cuplu. Setul de meniuri include 2 meniuri elegante, imprimate pe hartie premium si personalizate cu meniul evenimentului.

In plus, setul include si un numar de masa retro, care va oferi un aspect unic si interesant la masa dumneavoastra. Acest set de nunta Retro Game este perfect pentru a aduce un strop de amintiri din copilarie in ziua dumneavoastra speciala.

In plus putem realiza orice accesoriu de papetarie nunta in aceasi tematica: etichete marturii, etichete sticle de vin, cutiute, lista de invitati, sageata nunta. De asemenea se pot comanda si fiecare accesoriu de nunta in parte in functie de dorintele dumneavoatra.

In cazul in care doriti sa fiti 100% convinsi de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra fizica a produselor noastre.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC232
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa