Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

 • Nou
 • Pachet
Set nunta Clipe Perfecte
Set nunta Clipe Perfecte

Set nunta Clipe Perfecte

Reviews  (1)
14,60 lei

In loc de 14,60 lei

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Setul complet de papetarie nunta Clipe Perfecte include o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate. Toate accesoriile sunt create din cartoane premium pentru a se potrivi cu evenimentul special al vietii tale. 

Toate elementele din acest set sunt realizate din cartoane premium, astfel incat sa fie durabile si sa arate perfect in timpul evenimentului tau special. Fiecare detaliu a fost proiectat cu atentie si creat cu dragoste pentru a-ti oferi o experienta unica si memorabila.

Daca esti in cautarea unui set complet de papetarie pentru nunta ta perfecta, setul nostru este exact ceea ce ai nevoie pentru a face evenimentul tau special sa fie cu adevarat unic si memorabil.

Acest pachet contine

Quantity :
1000 items
 • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
 • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
 • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

Setul complet de papetarie nunta Clipe Perfecte include o invitatie de nunta, un place card, un meniuri si un numar de masa, toate create din cartoane premium pentru a se potrivi cu evenimentul special al vietii tale. 

Fiecare accesoriu din acest set a fost realizat cu atentie la detalii si cu o atentie deosebita la calitate. Invitatiile noastre sunt perfecte pentru a fi trimise catre prieteni si familie, iar place cardurile sunt ideale pentru a-i ajuta pe invitatii tai sa isi gaseasca locurile la masa. Meniurile noastre sunt create astfel incat sa ofere informatii importante despre mancare, iar numarul de masa este perfect pentru a ajuta invitatii sa gaseasca rapid locul lor la nunta ta.

Toate elementele din acest set sunt realizate din cartoane premium, astfel incat sa fie durabile si sa arate perfect in timpul nuntii tale perfecete. In plus putem realiza si alte accesorii prezente pe site-ul nostru cu aceasi grafica: etichete marturi, lista de invitati, semne de carte, etichete sticle, cutiute,etc.

Daca esti in cautarea unui set complet de papetarie pentru nunta ta, setul nostru este exact ceea ce ai nevoie pentru a face evenimentul tau special sa fie cu adevarat unic si memorabil.

Altfeldeinvitatii
SC255

Referinte specifice

Vasile 2024-04-06
A creat decorul

Am comandat meniuri, numere si calareti cu numele invitatilor. A fost acel plus de care avea nevoie petrecerea noastra :) Multumiim Altfeldeinvitii.

  Write your review
  Set nunta Clipe Perfecte

  S-ar putea sa-ti placa

  Set nunta Clipe Perfecte

  Set nunta Clipe Perfecte

  14,60 lei

  In loc de 14,60 lei