• Nou
  • Pachet
Set complet papetarie nunta Clipe perfecte
  • Set complet papetarie nunta Clipe perfecte

Set nunta Clipe Perfecte

62,90 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie nunta Clipe Perfecet include 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa, toate create din cartoane premium pentru a se potrivi cu evenimentul special al vietii tale. 

Toate elementele din acest set sunt realizate din cartoane premium, astfel incat sa fie durabile si sa arate perfect in timpul evenimentului tau special. Fiecare detaliu a fost proiectat cu atentie si creat cu dragoste pentru a-ti oferi o experienta unica si memorabila.

Daca esti in cautarea unui set complet de papetarie pentru nunta ta perfecta, setul nostru este exact ceea ce ai nevoie pentru a face evenimentul tau special sa fie cu adevarat unic si memorabil.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie nunta Clipe Perfecet include 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa, toate create din cartoane premium pentru a se potrivi cu evenimentul special al vietii tale. 

Fiecare accesoriu din acest set a fost realizat cu atentie la detalii si cu o atentie deosebita la calitate. Invitatiile noastre sunt perfecte pentru a fi trimise catre prieteni si familie, iar place cardurile sunt ideale pentru a-i ajuta pe invitatii tai sa isi gaseasca locurile la masa. Meniurile noastre sunt create astfel incat sa ofere informatii importante despre mancare, iar numarul de masa este perfect pentru a ajuta invitatii sa gaseasca rapid locul lor la nunta ta.

Toate elementele din acest set sunt realizate din cartoane premium, astfel incat sa fie durabile si sa arate perfect in timpul nuntii tale perfecete. In plus putem realiza si alte accesorii prezente pe site-ul nostru cu aceasi grafica: etichete marturi, lista de invitati, semne de carte, etichete sticle, cutiute,etc.

Daca esti in cautarea unui set complet de papetarie pentru nunta ta, setul nostru este exact ceea ce ai nevoie pentru a face evenimentul tau special sa fie cu adevarat unic si memorabil.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC255
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa