• Pachet
Set complet papetarie nunta Masti Venetiene
  • Set complet papetarie nunta Masti Venetiene

Set complet papetarie nunta Masti Venetiene

52,70 lei

cu TVA

Set complet nunta Masti venetiene, special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului plutitor. Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, setul complet de papetarie intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic plin de rafinament.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul de nunta Masti venetiene a fost special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar. Realizat pe o coperta speciala, din materiale premium de cea mai buna calitate, setul complet de papetarie nunta intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic. Setul include: invitatia de nunta masti venetiene, meniul, place cardul si numarul de masa.

Fiecare dintre accesoriile din setul complet de papetarie pentru nunta Masti venetiene au un set coordonat de papetarie.

Se comanda fiecare accesoriu de nunta in parte, in functie de necesarul fiecarui eveniment in parte, in cantitatile dorite. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC186m
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa