Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set complet papetarie nunta Masti Venetiene
  Set complet papetarie nunta Masti Venetiene

  Set complet papetarie nunta Masti Venetiene

  Review  (0)
  12,60 lei
  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul complet este alcatuit din: o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate.

  Set complet nunta Masti venetiene, special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului plutitor. Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, setul complet de papetarie intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic plin de rafinament.

  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Setul de nunta Masti venetiene a fost special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar. Realizat pe o coperta speciala, din materiale premium de cea mai buna calitate, setul complet de papetarie nunta intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic. Setul include: invitatia de nunta masti venetiene, meniul, place cardul si numarul de masa.

  Fiecare dintre accesoriile din setul complet de papetarie pentru nunta Masti venetiene au un set coordonat de papetarie.

  Se comanda fiecare accesoriu de nunta in parte, in functie de necesarul fiecarui eveniment in parte, in cantitatile dorite. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

  Altfeldeinvitatii
  SC186m

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Set complet papetarie nunta Masti Venetiene

  S-ar putea sa-ti placa

  Set complet papetarie nunta Masti Venetiene

  Set complet papetarie nunta Masti Venetiene

  12,60 lei