• Pachet
Set complet Dragoste la prima vedere
  • Set complet Dragoste la prima vedere

Set complet Dragoste la prima vedere

57,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie pentru nunta Dragoste la prima vedere prezinta un design elegant si echilibrat, infrumusetat de acordul cromatic perfect intre fundalul de culoarea piersicii si multitudinea de flori marunte. Alcatuit din invitatia de nunta, meniu, numar de masa si place card, setul complet de papetarie se incadreaza foarte bine in cadrul evenimentelor desfasurate in sezonul rece.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Dragoste la prima vedere prezinta un design elegant si echilibrat. Alcatuit din invitatia de nunta, meniu, numar de masa si place card, setul complet de papetarie se incadreaza foarte bine in cadrul evenimentelor desfasurate in sezonul rece.

Setul complet de papetarie este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, fiind infrumusetat de acordul cromatic perfect intre fundalul de culoarea piersicii si multitudinea de flori marunte. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC041
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa