• Pachet
Set complet  Amintiri dulci
  • Set complet  Amintiri dulci

Set complet Amintiri dulci

47,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie pentru nunta Amintiri dulci prezinta un design cu aspect romantic oferit de fundalul cu note muzicale asezate pe portativ, completat de cununa de flori ce incadreaza textul. Cu o cromatica vesela si discreta, setul complet se potriveste foarte bine in cadrul evenimentelor desfasurate in sezonul cald, completand intr-un mod unic sala de evenimente.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Disponibil pentru comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Amintiri dulci prezinta un design cu aspect romantic oferit de fundalul cu note muzicale asezate pe portativ, completat de cununa de flori ce incadreaza textul. Cu o cromatica vesela si discreta, setul complet se potriveste foarte bine in cadrul evenimentelor desfasurate in sezonul cald.

Alcatuit din invitatia de nunta disponibila in doua variante, cu fotografia mirilor sau cu un chenar elegant cu flori, alaturi de meniu, numar de masa si place card, setul complet de papetarie pentru nunta Amintiri dulci completeaza intr-un mod unic decorul salii de evenimente.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC023
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa