• Pachet
Set complet Te-am gasit
  • Set complet Te-am gasit

Set complet Te-am gasit

62,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie pentru nunta Te-am gasit prezinta un design plin de romantism si eleganta, conturat de prezenta florilor si a penelor, precum si de fundalul ce prezinta o partitura. Setul se incadreaza foarte bine in tematica oricarui eveniment, completand decorul salii de evenimente intr-un mod unic, materialele din care este realizat fiind de calitate premium.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Te-am gasit prezinta un design elegant si echilibrat, cu o nota usoara de romantism oferita de elementele grafice ce infrumuseteaza modelul: flori, pene, partitura si o cromatica placuta, in nuante preponderent pastel.

Setul este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, fiind alcatuit din: invitata de nunta, meniu, numar de masa si place card.

Se comanda fiecare accesoriu in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC022
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa