• Nou
  • Pachet
Set complet nunta Mapamond
  • Set complet nunta Mapamond

Set complet nunta Mapamond

16,60 lei

cu TVA

Setul complet este alcatuit din: o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate.

Setul complet de papetarie pentru nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harta lumii, fiind foarte usor de incadrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii. Alcatuit din invitatia de nunta Mapamond, meniu, numar de masa si place card, setul este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate si are rolul de a completa decorul salii de evenimente.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Setul complet de papetarie pentru nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harti. Foarte usor de incadrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii setul Mapamond va conferi un plus de originalitate. Alcatuit din invitatia de nunta Mapamond, meniu si place card, setul de papetarie nunta este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate si are rolul de a completa decorul salii de evenimente.

Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC192
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa