Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

 • Nou
 • Pachet
Set complet nunta Mapamond
Set complet nunta Mapamond

Set complet nunta Mapamond

Reviews  (1)
16,60 lei
Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Setul complet este alcatuit din: o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate.

Setul complet de papetarie pentru nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harta lumii, fiind foarte usor de incadrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii. Alcatuit din invitatia de nunta Mapamond, meniu, numar de masa si place card, setul este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate si are rolul de a completa decorul salii de evenimente.

Acest pachet contine

Quantity :
1924 items
 • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
 • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
 • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

Setul complet de papetarie pentru nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harti. Foarte usor de incadrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii setul Mapamond va conferi un plus de originalitate. Alcatuit din invitatia de nunta Mapamond, meniu si place card, setul de papetarie nunta este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate si are rolul de a completa decorul salii de evenimente.

Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
SC192

Referinte specifice

Alesia2024-04-06
Calatorii a fost tematica

Noi am comandat si Lista mare de invitati iar coletul a venit impachetat cu mare grija!

  Write your review
  Set complet nunta Mapamond

  S-ar putea sa-ti placa

  Set complet nunta Mapamond

  Set complet nunta Mapamond

  16,60 lei