Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set complet Candelabru
  Set complet Candelabru

  Set complet Candelabru

  Review  (0)
  12,60 lei

  In loc de 12,60 lei

  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul complet este alcatuit din: o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate.

  Setul complet Candelabru este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, modelul grafic fiind conceput in jurul a doua culori dominante, crem si grena, fundalul avand o textura patinata. Elementele de design utilizate trimit la ideea unor siraguri de cristale din candelabru, modelul fiind unul simplist si compact, usor de integrat in tematica oricarui eveniment.

  Acest pachet contine

  Quantity :
  1942 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Setul complet de papetarie pentru nunta Candelabru este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate si este alcatuit din: invitatia de nunta Candelabru, meniu, numar de masa si place card. Modelul grafic este conceput in jurul a doua culori, crem si grena, fundalul avand o textura patinata, elementele de design trimitand la ideea unui sirag de cristale din candelabru.

  Modelul setului este foarte usor de integrat in tematica oricarui eveniment, completand decorul salii intr-un mod unic, plin de rafinament si eleganta.

  Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

  Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

  Altfeldeinvitatii
  SC036

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Set complet Candelabru

  S-ar putea sa-ti placa

  Set complet Candelabru

  Set complet Candelabru

  12,60 lei

  In loc de 12,60 lei