• Pachet
Set complet Candelabru
  • Set complet Candelabru

Set complet Candelabru

52,70 lei

cu TVA

Setul complet Candelabru este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, modelul grafic fiind conceput in jurul a doua culori dominante, crem si grena, fundalul avand o textura patinata. Elementele de design utilizate trimit la ideea unor siraguri de cristale din candelabru, modelul fiind unul simplist si compact, usor de integrat in tematica oricarui eveniment.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Candelabru este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate si este alcatuit din: invitatia de nunta Candelabru, meniu, numar de masa si place card. Modelul grafic este conceput in jurul a doua culori, crem si grena, fundalul avand o textura patinata, elementele de design trimitand la ideea unui sirag de cristale din candelabru.

Modelul setului este foarte usor de integrat in tematica oricarui eveniment, completand decorul salii intr-un mod unic, plin de rafinament si eleganta.

Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC036
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa