Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set complet Concept nobiliar
  Set complet Concept nobiliar

  Set complet Concept nobiliar

  Review  (0)
  16,60 lei
  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul complet este realizat din carton premium gros si este alcatuit din: o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate.

  Setul complet de papetarie pentru nunta Concept nobiliar prezinta un design rafinat si elegant, de inspiratie baroc, fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor cu un aer distins, de poveste.

  Quantity :
  1980 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Setul complet de papetarie pentru nunta Concept nobiliar prezinta un design rafinat si elegant, de inspiratie baroc, fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor cu un aer distins, de poveste. Alcatuit din invitatie de nunta, meniu, numar de masa si place card, setul completeaza decorul oricarei sali de evenimente intr-un mod unic.

  Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

  Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

  Altfeldeinvitatii
  SC198

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Set complet Concept nobiliar

  S-ar putea sa-ti placa

  Set complet Concept nobiliar

  Set complet Concept nobiliar

  16,60 lei