Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set complet Primavara
  Set complet Primavara

  Set complet Primavara

  Review  (0)
  14,20 lei
  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul complet este alcatuit din: o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate.

  Setul complet de papetarie pentru nunta Primavara prezinta un design elegant si simplist, avand ca simbol central o ramura de cires inflorita. Setul este potrivit nuntilor desfasurate in sezonul cald sau cu tematica asiatica.

  Quantity :
  1975 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Setul complet de papetarie pentru nunta Primavara prezinta un design elegant si simplist, avand ca simbol central o ramura de cires inflorita. Alcatuit din invitatie de nunta, meniu, numar de masa si place card, setul este potrivit evenimentelor desfasurate in sezonul cald sau cu tematica asiatica.

  Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

  Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

  Altfeldeinvitatii
  SC038

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Set complet Primavara

  S-ar putea sa-ti placa

  Set complet Primavara

  Set complet Primavara

  14,20 lei