Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set complet Trei inimi
  Set complet Trei inimi

  Set complet Trei inimi

  Review  (0)
  12,60 lei

  In loc de 12,60 lei

  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul complet de papetarie nunta include o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate.

  Setul complet de papetarie pentru nunta si botez Trei inimi prezinta un design elegant si aparte, discret si linistitor, conceput in jurul simbolului central al acelor trei inimi, precum si in jurul unor nuante pastel. Acesta este potrivit pentru a fi integrat in cadrul evenimentelor cu dubla semnificatie: nunta si botez.

  Acest pachet contine

  Quantity :
  1788 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Setul complet de papetarie pentru nunta si botez Trei inimi prezinta un design elegant si aparte, discret si linistitor, conceput in jurul simbolului central al acelor trei inimi, precum si in jurul unor nuante pastel. Alcatuit din invitatia de nunta, meniu, numar de masa si place card, setul este potrivit pentru a fi integrat in cadrul evenimentelor cu dubla semnificatie: nunta si botez.

  Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

  Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta si botez in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

  Altfeldeinvitatii
  SC205

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Set complet Trei inimi

  S-ar putea sa-ti placa

  Set complet Trei inimi

  Set complet Trei inimi

  12,60 lei

  In loc de 12,60 lei