• Pachet
Set complet Trei inimi
  • Set complet Trei inimi

Set complet Trei inimi

52,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie nunta si botez include 5 invitatii, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa. Setul complet de papetarie pentru nunta si botez Trei inimi prezinta un design elegant si aparte, discret si linistitor, conceput in jurul simbolului central al acelor trei inimi, precum si in jurul unor nuante pastel. Alcatuit din invitatia de nunta, meniu, numar de masa si place card, setul este potrivit pentru a fi integrat in cadrul evenimentelor cu dubla semnificatie: nunta si botez.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta si botez Trei inimi prezinta un design elegant si aparte, discret si linistitor, conceput in jurul simbolului central al acelor trei inimi, precum si in jurul unor nuante pastel. Alcatuit din invitatia de nunta, meniu, numar de masa si place card, setul este potrivit pentru a fi integrat in cadrul evenimentelor cu dubla semnificatie: nunta si botez.

Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta si botez in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC205
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa