• Pachet
Set complet Destine legate
  • Set complet Destine legate

Set complet Destine legate

55,20 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie pentru nunta Destine legate este ideal pentru a fi integrat in decorul oricarei sali de petreceri. Designul simplist, in culori usor galbui, alaturi de fontul contrastant de culoare neagra, are la baza accente usor rustice. Alcatuit din invitatia de nunta, meniu, numar de masa si place card, setul complet de papetarie completeaza decorul intr-un mod unic. 

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Destine legate este ideal pentru a fi integrat in decorul oricarei sali de petreceri, cu precadere in cele cu tematica rustica. 

Designul simplist, in culori usor galbui, alaturi de fontul contrastant de culoare neagra, poate fi foarte usor de integrat in decor, completand astfel imaginea de ansamblu. 

Setul complet este alcatuit din invitatia de nunta Destine legate, meniu, numar de masa si place card. Fiecare accesoriu de papetarie din set se comanda individual, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor folosite, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Culoarea modelului, panglicile sau alte accesorii utilizate pot fi modificate la cerere, in functie de dorintele si preferintele dumneavoastra. 

Altfeldeinvitatii
Referinta SC021
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa