• Pachet
Set complet nunta Serenitate transparenta carton special
  • Set complet nunta Serenitate transparenta carton special
  • Set complet nunta Serenitate transparenta din hartie transparenta

Set complet nunta Serenitate transparenta

55,20 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie pentru nunta Serenitate transparenta este unul deosebit prin grafica atent studiata si simplista, dar si prin materialele din care este realizat. Setul este disponibil in doua variante: realizat din carton special sau realizat din hartie de calc transparenta. Fiecare dintre cele doua seturi este alcatuit din: invitatie de nunta, meniu, numar de masa si place card.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Serenitate transparenta reprezinta o varianta sigura si nemaipomenita pentru a completa decorul unei petreceri desavarsite.

Alcatuit din invitatia de nunta cu plic special inclus, meniu, numar de masa si place card, setul este disponibil in doua variante, in functie de materialele din care este realizat. Astfel, setul poate fi comandat in varianta de carton special de culoare crem mat  sau in varianta de carton transparent, adica hartie de calc. 

Modelul grafic este reprezentat de cateva flori marunte de culoarea bronzului care sunt completate de text sau alte elemente de culoare neagra. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Modelul setului poate fi personalizat astfel incat acesta sa corespunda gusturilor si asteptarilor dumneavoastra. Culoarea de baza sau alte detalii pot fi modificate la cerere. 

Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta SC211
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa