• Pachet

Set complet nunta Art Nouveau

75,20 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie pentru nunta Art Nouveau propune o grafica moderna si speciala. Modelul este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, grafica si textul fiind evidentiate de nuanta folia metalizata aurie. Setul cuprinde: invitatie de nunta disponibila in doua variante de culoare, meniu, place card si numar de masa. 

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Art Nouveau propune o grafica moderna si speciala, ideala pentru a completa orice decor intr-un mod unic.

Modelul este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, grafica si textul fiind evidentiate de nuanta aurie, stralucitoare, data de folia metalizata folosita.

Setul cuprinde: invitatie de nunta disponibila in doua variante de culoare, meniu, place card si numar de masa. 

Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie, la cerere, o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC213
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa