• Pachet
Set complet Eleganta contemporana
  • Set complet Eleganta contemporana
  • Decor de nunta Eleganta contemporana

Set complet Eleganta contemporana

70,30 lei

cu TVA

Setul include 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa.

Extrem de bine echilibrat, cu un suflu nou, intre elegant si clasic, modelul setului Eleganta contemporana este unul desavarsit. Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, modelul iese in evidenta prin detaliile grafice aurii, stralucitoare, realizate dintr-o folie metalizata aurie. 

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Eleganta simpla propune o grafica clasica si speciala, ideala pentru a completa orice decor intr-un mod unic.

Modelul este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, grafica si textul fiind evidentiate de nuanta aurie, stralucitoare.

Setul cuprinde: invitatie de nunta cu plic special inclus, meniu, place card si numar de masa.

Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie, la cerere, o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

Setul include 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa.

Se poate comanda si fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC015
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa