• Pachet
Set complet nunta Fara ezitare
  • Set complet nunta Fara ezitare

Set complet nunta Fara ezitare

67,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie pentru nunta Fara ezitare lasa sa se evidentieze invitatia de nunta cu fundita speciala din matase cu margini neregulate. Modelul este realizat pe o coperta speciala de culoare alba, grafica fiind data de cateva frunzulite discrete. Modelul este ideal pentru a completa decorul unei sali de evenimente eleganta. 

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie pentru nunta Fara ezitare aduce in prim-plan un model minimalist si special, ce emana un rafinament aparte. Modelul se potriveste de minune intr-un decor clasic sau elegant si este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate. 

Setul cuprinde: invitatie de nunta cu plic special imprimat inclus, meniu, place card si numar de masa. Modelul setului de papetarie nunta poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra.

Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie, la cerere, o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment sau setul complet alcatuit din cantitati predefinite pentru fiecare produs in parte.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC035
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa