Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set complet Flori imbujorate
  Set complet Flori imbujorate

  Set complet Flori imbujorate

  Review  (0)
  13,60 lei

  In loc de 13,60 lei

  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul complet de papetarie pentru nunta Flori imbujorate include o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate.

  Setul are un model grafic placut si elegant, discret, potrivit oricarui decor, mai ales alaturi de decoratiuni in nuante pastel. Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, setul cuprinde: invitatie de nunta, meniu, numar de masa si place card.

  Acest pachet contine

  Quantity :
  1958 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Modelul setului este dat de nuanta placuta de roz, precum si de contrastul creat de fundalul alb si detaliile tip text in nuanta de negru. Detaliile grafice ornamentale tot de culoare roz ofera un farmec aparte modelului. 

  Setul cuprinde: invitatie de nunta, meniu, numar de masa si place card. Modelul se potriveste de minune in decorul oricarei sali de petreceri, completand mesele invitatilor. 

  Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra. Culoarea panglicilor sau celelalte detalii pot fi modificate la cererea dumneavoastra.

  Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra sau setul complet si cantitatile predefinite.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta si de calitatea materialelor utilizate, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

  Altfeldeinvitatii
  SC177

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Set complet Flori imbujorate

  S-ar putea sa-ti placa

  Set complet Flori imbujorate

  Set complet Flori imbujorate

  13,60 lei

  In loc de 13,60 lei