• Pachet
Set complet nunta Flori imbujorate
  • Set complet nunta Flori imbujorate

Set complet Flori imbujorate

57,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie pentru nunta Flori imbujorate vine cu un model grafic placut si elegant, discret, potrivit oricarui decor, cu precadere alaturi de decoratiuni in nuante pastel. Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, setul cuprinde: invitatie de nunta, meniu, numar de masa si place card.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Modelul setului este dat de nuanta placuta de roz, precum si de contrastul creat de fundalul alb si detaliile tip text in nuanta de negru. Detaliile grafice ornamentale tot de culoare roz ofera un farmec aparte modelului. 

Setul cuprinde: invitatie de nunta, meniu, numar de masa si place card. Modelul se potriveste de minune in decorul oricarei sali de petreceri, completand mesele invitatilor. 

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra. Culoarea panglicilor sau celelalte detalii pot fi modificate la cererea dumneavoastra.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra sau setul complet si cantitatile predefinite.

Pentru a va convinge de alegerea facuta si de calitatea materialelor utilizate, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC177
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa