Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set nunta Vise si dorinte cu flori
  Set nunta Vise si dorinte cu flori

  Set nunta Vise si dorinte cu flori

  Review  (0)
  17,20 lei

  In loc de 17,20 lei

  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul complet de papetarie nunta Vise si dorinte cu flori include: o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate. Invitatia este tiparita pe un carton gros special. Elementul central al invitatiei este sigiliului alb cu insertii manuale de bucatele de petale de flori naturale. Un set de papetarie nunta special realizat pentru nuntile florale.

  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Setul complet de papetarie nunta Vise si dorinte cu flori include: invitatiile de nunta Vise si dorinte varianta cu flori, place carduri, meniuri si numarul de masa. Invitatia este tiparita pe un carton special, in registru rustic, cu accente glamour date de straluciri discrete aurii. Elementul central al invitatiei este sigiliului alb cu insertii manuale de bucatele de petale de flori naturale. Un set de papetarie nunta special realizat pentru nuntile la cort.

  Setul contine: 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa, insa se pot comanda fiecare articol de nunta individual in cantitale dorite. Deasemenea se pot realiza si alte accesorii de papetarie pentru eveniment in acesi tematica: etichete de sticla de vin, etichete marturii, lista de invitati, etc.

  Daca doriti sa va convingeti de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita.

  Altfeldeinvitatii
  SC221l

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Set nunta Vise si dorinte cu flori

  S-ar putea sa-ti placa

  Set nunta Vise si dorinte cu flori

  Set nunta Vise si dorinte cu flori

  17,20 lei

  In loc de 17,20 lei