• Pachet
Set complet de papetarie nunta Vise si dorinte cu flori
  • Set complet de papetarie nunta Vise si dorinte cu flori

Set nunta Vise si dorinte cu flori

74,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie nunta Vise si dorinte cu flori include: invitatiile de nunta Vise si dorinte varianta cu flori, place carduri, meniuri si numarul de masa. Invitatia este tiparita pe un carton special, in registru rustic, cu accente glamour date de straluciri discrete aurii. Elementul central al invitatiei este sigiliului alb cu insertii manuale de bucatele de petale de flori naturale. Un set de papetarie nunta special realizat pentru nuntile la cort.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie nunta Vise si dorinte cu flori include: invitatiile de nunta Vise si dorinte varianta cu flori, place carduri, meniuri si numarul de masa. Invitatia este tiparita pe un carton special, in registru rustic, cu accente glamour date de straluciri discrete aurii. Elementul central al invitatiei este sigiliului alb cu insertii manuale de bucatele de petale de flori naturale. Un set de papetarie nunta special realizat pentru nuntile la cort.

Setul contine: 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa, insa se pot comanda fiecare articol de nunta individual in cantitale dorite. Deasemenea se pot realiza si alte accesorii de papetarie pentru eveniment in acesi tematica: etichete de sticla de vin, etichete marturii, lista de invitati, etc.

Daca doriti sa va convingeti de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC221l
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa