• Nou
  • Pachet
Set complet papetarie nunta Esenta de Lavanda
  • Set complet papetarie nunta Esenta de Lavanda
  • Decor de nunta Levantica cu place card Esenta de Lavanda

Set complet nunta Esenta de Lavanda

70,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie nunta Esenta de Lavanda include 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa. Setul complet de papetarie de nunta Esenta de Lavanda are ca element cheie florile de levantica. Un set perfect pentru un cuplu ce doreste sa celebreze dragostea intr-un decor frumos si elegant.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie de nunta Esenta de Lavanda are ca element central florile de levantica. Papetaria este alcatuita din invitatii de nunta, place carduri, meniuri si numere de masa. Un set perfect pentru un cuplu ce doreste sa celebreze dragostea intr-un decor frumos si elegant.

Toate accesoriile de nunta sunt realizate sin carton de cea mai buna calitate si daca doriti sa va convingeti, va invitam sa solicitati o mostra gratuita.

Setul include 5 invitatii de nunta Esenta de lavanda, 5 place carduri, 2 meniuri si un numar de masa, insa se pot comanda si individual in cantitatile dorite de dvs, pentru a raspunde exact necesarului evenimentului mult visat. In plus se pot realiza si alte accesorii de papetarie nunta pentru evenimentul dvs: etichete marturie, lista de invitati, semne de carte, cutiute, etc.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC223
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa