• Nou
  • Pachet
Set complet papetarie nunta Cuplu chic
  • Set complet papetarie nunta Cuplu chic
  • Decor de nunta cu place card cuplu chic

Set nunta Cuplu Chic

122,70 lei

cu TVA

Setul elegant de papetarie nunta Cuplu chic include 5 invitatii de nunta deosebite, 5 place carduri, 10 meniuri individuale si un numar de masa nunta. Setul este realizat din carton premium tiparit cu galben antichizat si cu elemente din hartie de vellum tiparite cu auriu metalizat, prinse cu capse aurii.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Acest Set atemporal de papetarie nunta Cuplu chic include 5 invitatii de nunta deosebite, 5 place carduri, 10 meniuri individuale si un numar de masa nunta. Insa se pot comanda si fiecare accesoriu de nunta in parte in functie de necesarul fiecarei nunti in parte. In plus putem realiza si alte accesorii de papetarie nunta: lista de invitati, etichete marturii, semne de carte, cutiute, sageata sper nunta, inele de servet, etichete sticla de vin, carticele de dragoste,etc.

Setul este realizat din carton premium tiparit cu galben antichizat si cu elemente din hartie de vellum tiparite cu auriu metalizat, prinse cu capse aurii. Accesoriile noastre vor arata uimitor atunci cand vor fi asezate pe masa dvs, desavarsind decorul salii de evenimente.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC225
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa