Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

  • Pachet
  Set nunta Cuplu Chic
  Set nunta Cuplu Chic
  Set nunta Cuplu Chic

  Set nunta Cuplu Chic

  Review  (0)
  16,90 lei
  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Setul elegant de papetarie nunta Cuplu chic include o invitatie de nunta, un place card si un meniu. Bonus din partea noastra veti primi un numar de masa la fiecare 5 seturi comandate. Setul este realizat din carton premium tiparit cu galben antichizat si cu elemente din hartie de vellum tiparite cu auriu metalizat, prinse cu capse aurii.

  Quantity :
  2000 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Acest Set atemporal de papetarie nunta Cuplu chic include 5 invitatii de nunta deosebite, 5 place carduri, 10 meniuri individuale si un numar de masa nunta. Insa se pot comanda si fiecare accesoriu de nunta in parte in functie de necesarul fiecarei nunti in parte. In plus putem realiza si alte accesorii de papetarie nunta: lista de invitati, etichete marturii, semne de carte, cutiute, sageata sper nunta, inele de servet, etichete sticla de vin, carticele de dragoste,etc.

  Setul este realizat din carton premium tiparit cu galben antichizat si cu elemente din hartie de vellum tiparite cu auriu metalizat, prinse cu capse aurii. Accesoriile noastre vor arata uimitor atunci cand vor fi asezate pe masa dvs, desavarsind decorul salii de evenimente.

  Altfeldeinvitatii
  SC225

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Set nunta Cuplu Chic

  S-ar putea sa-ti placa

  Set nunta Cuplu Chic

  Set nunta Cuplu Chic

  16,90 lei