• Nou
  • Pachet
Set complet papetarie de nunta Boho Pampas
  • Set complet papetarie de nunta Boho Pampas

Set nunta Boho Pampas

97,70 lei

cu TVA

Setul complet de papetarie de nunta Boho Pampas include 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 10 meniuri individuale rotunde si un numar de masa. Indraznet si chic este special creat pentru o nunta cu tematica Boho sau Pampas. Designul cu iarba de Pampas are un aer chic si modern un acelasi timp, pentru o nota eleganta la nunta ta.

Citeste mai mult
Acest pachet contine
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Setul complet de papetarie de nunta Boho Pampas include 5 invitatii de nunta, 5 place carduri, 10 meniuri individuale rotunde si un numar de masa, insa se pot comanda si individual fiecare accesoriu de nunta in parte. In plus se poate realiza orice obiect de papetarie nunta prezent pe site-ul nostru in tematica dorita. De exemplu sageata nunta, cutiute marturie, etichete, etichete sticle de vin, semne ce carte, lista de invitati, etc.

Indraznet si chic este special creat pentru o nunta cu tematica Boho sau Pampas. Designul cu iarba de Pampas are un aer chic si modern un acelasi timp, pentru o nota eleganta la nunta ta.

Daca doriti o mostra gratuita, pentru a va conginge de calitatea ireprosabila a materialelor folosite, nu este nevoie decat sa ne contactati.

Altfeldeinvitatii
Referinta SC227
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa